Aplauzi za Boing Boing

Predstava „Boing-boing“, koju je po tesktu Marka Kamoletija režirao Željko Stjepanović, premijerno je izvedena u Kulturnom centru Gradiška.

Gromoglasan aplauz publike, koja je salu ispunila do posljednjeg mjesta, dokaz je da su glumci Grad pozorišta u Gradišci Draško Vidović i Admir Mešić, i te kako na visini zadatka, ali i da je kulturna scena u opštini Gradiška podignuta na jedan viši nivo znajući da je ovo osma profesionalna predstava  Grad pozorišta osnovanog 2008. godine. Pored glumaca Gra pozorišta Gradiška u glumačkoj ekipi predstave Boing Boing su Mirela Predojević iz Prijedora, Jovanka Božović Milovanović, Ena Radovanović i Belinda Božičković iz Banjaluke.

U predstavi provincijalac koji dolazi u Pariz postaje arhitekta i pronalazi najbolji način da se dobro provodi u životu. Uspijeva da napravi sjajan raspored kako bi tri stjuardese bile kod njega, i to svaka po dva dana. U onom trenutku kada se poremeti redoslijed letenja dolazi do zbrke, pa se sve tri stjuardese u istom trenutku zateknu u njegovom stanu. U svim tim radnjama mu pomažu prijatelj iz provincije i kućna pomoćnica.

Premijerno izvođenje predstave gledao je i načelnik opštine Gradiška Zoran Adžić koji je čestitao glumcima na kvalitetnoj izvedbi, te poručio da je kulturna scena u Gradišci značajno dignuta na viši nivo uspješnim radom glumaca “Grad pozorišta”.

Direktor i glumac Grad pozorišta Draško Vidović je istakao da je po prvim utiscima prezadovoljan predstavom “Boing-boing”, što je pokazala i puna sala i gromoglasni aplauzi publike, koja je sat i 15 minuta uživala u predstave.

Vidović se zahvalio načelniku opštine Gradiška, ministarstvu prosvjete i kulture RS, te brojnim sponzorima koji su podržali predstavu.

 

Galerija slika sa predstave…