Čorba od kanarinca ispraćena aplauzima

Gradsko pozorište Gradiška je sinoć svojoj publici priredilo još jednu pozorišnu poslasticu u ovoj sezoni, i svojevrsni pozorišni praznik. Nakon pet godina čuvena Zvezdara teatar iz Beograda gostovala je u našem gradu sa predstavom “Čorba od kanarinca”, po tekstu Miloša Radovića, a u kojoj igraju naši poznati i afirmisani glumci Ljubomir Bandović i Mina Lazarević.

U prepunoj maloj sali Kulturnog centra, publika je uživala u svakom trenutku predstave, u kojoj su na maestralan i duhovit način glumci Zvezdara teatra ispričali priču o braku, ljubavi, roditeljstvu, starosti i mladosti, o vremenima u kojima živimo i u kojima umiremo. Gradiška publika bila je zadovoljna i velikim aplauzom ispratila beogradske glumce koji su prvi put nastupili u našem gradu, iz kojeg će nositi lijepe utiske i uspomene.

Ovo je nastavak saradnje našeg pozorišta i Zvezdara teatra, koja će biti nastavljena i narednih pozorišnih sezona kako bi našoj publici priredili nezaboravne pozorišne večeri, kakva je bila i ova sinoć.