Cvrčka i Mrava pogledalo preko hiljadu mališana

Cvrčka i mrava pogledalo preko hiljadu mališana

MPredstava našeg pozorišta ” Cvrčak i Mrav” odigrana je ove sedmice pet puta, a predstavu je vidjelo preko hiljadu mališana od prvog do petog razreda.U ponedeljak utorak i petak predstava je odigrana za mališane iz sljedećih škola:  OŠ ” Vaso Čubrilović”, OŠ”Danilo Borković”, OŠ “Kozarska djeca”, OŠ “Vuk Stefanović Karadžić” i OŠ “Sveti Sava”.

Predstava je oduševila našu mladu publiku koja je ovacijama, smijehom i plesom ispratila igru naših glumaca u ovoj uzbudljivoj i dinamičnoj igri između Cvrčka i Mrava.

Predstava je postigla svoj cilj, a to je da su mališani zadovoljni i puni pozitivnih  utisaka, te  ova igranja imaju za cilj odgajanje buduće pozorišne publike koja će odrastati uz predstave našeg pozorišta.

Sve predstave su odigrane u maloj sali Kulturnog centra, a “Cvrčak i Mrav” u oktobru idu u goste mališanima u Novoj Topoli, Vrbaškoj i Gornjim Podgradcima iz OŠ “Mladen Stojanović” i OŠ “Petar Kočić”.

Ova igranja realizuju se pod pokroviteljstvom gradonačelnika Gradiške Zorana Adžića kome se zahvaljujemo na pokroviteljstvu i podršci ovom kulturnom događaju za najmlađe.

U ponedeljak 10. oktobra 2022. godine dolazimo u Novu Topolu u Dom kulture “Srbija, a dan poslije u utorak smo u Domu u Gornjim Podgradcima i Domu u  Vrbaškoj.