Deset naprema jedan

Nakon maestralne uloge u filmu ” Dara iz Jasenovca ” poznata glumica Tatjana Kecman u Gradišci u  potpuno drugačijem izdanju, sa komedijom “Deset naprema jedan”.

U predstavi na duhovit način savjetuje muškarce kakve pripadnice ljepšeg pola trebaju izbjegavati a koji je to idealan tip žene saznaćete ako pogledate ovu sjajnu komediju.
Predstava je na sceni 10 godina i do sada je imala više od 1000 izvođenja širom regiona, Evrope i Australije.

Tatjana Kecman je srpska pozorišna, televizijska i filmska glumica. Diplomirala na FDU Beograd u klasi profesora Vladimira Jevtovića. Igrala je na sceni KPGT -a a nakon toga je glumila u brojnim predstavama od kojih posebno treba izdvojiti “Prekobrojna”, “Deset naprema jedan”, “Više sreće ovaj put”, “Pomahnitali”, “Sirena i Viktorija”… Na sceni Beogradskog dramskog pozorišta glumila je u predstavama “Ženska posla”, “Raslo mi je badem drvo”, “Idealan muž”…. Na veliko platno zakoračila je sa samo sedam godina kada je ostvarila svoju prvu ulogu u čuvenoj seriji “Osma ofanziva” Soje Jovanović. Od tada je glumila u filmovima i serijama kao što su : “Podzemlje”, “Bila jednom jedna zemlja”, “Ubice mog oca”, “Žigosani u reketu”, “Pevačica”, “Toma”.

Predstava će biti izvedena u maloj sali Kulturnog centra  u srijedu 10. novembra 2021. godine sa početkom u 20 časova, a Tatjana Kecman u svom autorskom projektu glumi deset različitih tipova žena istovremeno otkrivajući njihove maske, igre i sitne laži.

Cijena ulaznice je 7 KM.