Hotel 88

Gradsko pozorište Gradiška i Kulturni centar vas pozivaju na hit predstavu  “HOTEL 88”, koja nam donosi neke od najpoznatijih glumačkih imena mlađe generacije koje svi poznajemo iz mnogih filmova i serija u kojima igraju.

“Hotel 88” je romantična priča koja predstavlja jedinstveni spoj savremenog ambijentalnog teatra i tradicionalne komedije situacije. Predstava je rađena po motivima teksta “Privatni životi” N. Kauarda, adaptaciju i režiju potpisuje Staša Koprivica, a producent je Ljubomir Dorontić.

Viktor i Ana dolaze u luksuzni hotel na moru kako bi tu proveli savršen medeni mesec. Sandra i Marko dolaze u taj isti hotel, sa potpuno istim ciljem. Sve bi to bilo vrlo ljupko i romantično da Viktorova Ana i Sandrin Marko nisu prethodno bili u vrlo burnom braku. Tokom jedne jedine noći u Hotelu 88, životi ovo četvoro ljudi doživeće strasne, ali i urnebesne promene.

Ono što karakteriše ovu predstavu je upravo – smijeh. Komedija tokom koje su i suvoparne, monotone scene beskrajno smiješne i zabavne. Predrasude koje postoje za određene profesije i životne situacije su ovdje iznijete na komičan način, a publika će zasigurno nakon poslednje scene biti podstaknuta na razmišljanje.

U predstavi igraju: Tamara Krcunović, Jelisaveta Orašanin, Milan Marić i Vladimir Aleksić.

Predstava će biti odigrana u četvrtak 22. 12. 2022. godine u Kulturnom centru u Gradišcu s početkom od 20 časova.

Ulaznice za predstavu “HOTEL 88” možete nabaviti na blagajni Kulturnog centra u Gradišci po cijeni od 15 KM.