Ljubav ponovo oduševila

Sinoć je u rasprodanoj maloj sali Kulturnog centra u Gradišci po drugi put izvedena predstava Grad pozorišta Gradiška Ljubav.

Predstavu Ljubav, priču ljubavi i potrazi za srećom i srodnom dušom, ali i otuđenosti i usamljenosti po tekstu Mareja Šizgala režira Zlatan Vidović, dok su vrlo dobru muziku za predstavu napravili Angel Božić i Milan Malešević (Slika i prilika).

Aplauzi i smijeh gradiške publike više puta su presijecali odličnu izvedbu glumaca Miljke Brđanin, Admira Mešića i Đorđa Jankovića, a dugotrajni aplauz i nekoliko izlazaka na bis je samo potvrda da su glumci svoj posao odradili zaista izvanredno.

Producent predstave, ujedno i direktor Grad pozorišta Gradiška kaže da je Ljubav dosad u produkcijskom i glumačkom smislu najzahtijevnija predstava Grad pozorišta Gradiška i jako je ponosan na način kako su njegove kolege odigrale ovu predstavu.

Zbog velikog interesovanja, predstava Ljubav će do kraja mjeseca biti izvedena još jednom u Gradišci, te u Narodnom pozorištu Republike Srpske i pozorištu Jazavac u Banja Luci.