Ljubav u martu

U mjesecu martu kada obilježavamo Dan žena i kada nam dolazi proljeće, Gradsko pozorište Gradiška je svoj repertoar postavio u skladu sa ovim lijepim datumima vezanim za mart.

Nakon predstave Malo blago naših kolega iz Gradskog pozorišta Jazavac, naše pozorište  će izvesti svoju predstavu Ljubav i to u dva termina 24. marta srijeda i 29. marta ponedeljak u 20 časova, na maloj sceni Kulturnog centra. Predstava Ljubav je premijerno izvedena u septembru 2018. godine i oduševila gradišku publiku, te je ponovo vraćamo na repertoar u mjesecu martu.

Predstava Ljubav je komična drama, koja govori o krizi braka, o ljubavnom trokutu, o prijateljstvu, a u stvari o traganju za srećom koja se jednostavno zove ljubav.

Režiser predstave je naš proslavljeni glumac Zlatan Vidović, koji je radnju ovog čuvenog  teksta Mjurina Šizgala postavio u prostor gradiškog keja u blizini savskog mosta. Time je ova predstava postala bliska našoj publici,koja se mogla pronaći u nekom od likova u ovoj komičnoj drami.

U predstavi igraju: Miljka Brđanin, Admir Mešić i Đorđe Janković, a muziku i songove u predstavi radila je gradiška grupa Slika i prilika, dok scenografiju i kostim potpisuje Jelena Vidović.

Cijena ulaznice je 7KM, a zbog trenutne epidemiološke situacije broj karata je ograničen, te se potrudite da na vrijeme obezbjedite karte za ovu komičnu dramu o ljubavi.