Malo blago za Dan žena

Gradsko pozorište Gradiška kao i svake godine, za Dan žena organizuje igranje predstava čija tematika su žene, njihovi životi, želje, problemi, očekivanja, sreće i ljubavi.

Tako i ovaj put za naše dame ugostićemo izuzetno uspješnu predstavu naših prijatelja iz Gradskog pozorišta Jazavac iz Banja Luke Malo blago najnagrađivaniju predstavu ovog pozorištu.

Priča o tri žene, rađena po tekstu Elen Marfi, a u režiji Slađane Kilibarde, predstava Malo blago sastoji se od tri ženske priče, tri generacije žena iz jedne porodice. Baku Kaju, koja se bori sa izazovima trećeg doba, ali uprkos svemu do posljednjeg daha ostaje vjerna ljubavi svog života, svom teško bolesnom suprugu, igra Nataša Ivančević. Njenu kćerku Lanu, ženu u najboljim godinama, koja je mladost provela uz muža narkomana i sitnog lopova i koja ponovo pokušava da nađe ljubav i da se izbori sa životnim problemima, na sceni je oživjela Slađana Zrnić. Unuka Biljana, devojka je koja traga za sobom naizmjenično surfajući na skejtu, lumpujući sa društvom i jureći svog neodgovornog i nevjernog momka. U svemu tome zadesila ju je neplanirana trudnoća i – tako se rodio njen sinčić, njeno malo blago. Biljanu igra mlada Belinda Božičković.

Predstava će biti izvedana u ponedjeljak 8.marta u maloj sali Kulturnog centra u 20 h, poštujući epidemiološke mjere.

Cijena ulaznice je 7KM, a zbog epidemiološke situacije broj karata je ograničen.