Nastavak saradnje sa GP Jazavac Banja Luka

U subotu 06. 06. 2015. godine, na sceni Gradskog pozorišta Jazavac u Banja Luci, gostovao je Omladinski studio Grad pozorišta sa predstavom “Ženski razgovori”.

Banjalučka publika je sa mnogobrojnim aplauzima nagradila djevojke koje igraju u predstavi, a koje su ostvarile odličnu interakciju sa publikom. Ovo je sedmo izvođenje ove predstave i prvo van Gradiške.

Gostovanje u Banja Luci je nastavak saradnje između Grad pozorišta Gradiška i Gradskog pozorišta Jazavac Banja Luka, i nakon našeg gostovanja, Gradsko pozorište Jazavac gostovaće 16. 06. 2015. godine u Gradišci sa predstavom svog Omladinskog studija “Ispovjesti generacije XXX”.

Predstava “ISPOVIJESTI GENERACIJE 19XX” autorski je projekat prve generacije članova Studija JAZAVAC i njihovog dramskog pedagoga Vladimira Đorđevića.
Tekst predstave nastao je tokom šestomjesečnog procesa proba. Neke od ispovijesti su istinite i lične, a druge su dramatizovane i prilagođene sceni.

Predstava na duhovit način govori o tinejdžerskom uzrastu, njihovim životnim situacijama, problemima i dilemama.

Reditelj : Vladimir Đorđević, a igraju Jovana Zec, Dragana Popović, Delibor Tešanović, Miloš Petković, Nikolina Topić, Drago Batar, Dejan Stupar, Branka Trbić, Blanka Knežević.

Plakat