Otvarač za konzerve na ljetnjoj sceni

Sinoć je u predivnom ambijentu Ljetne scene Zavičajnog muzeja kod bašte Kafane “Staro mjesto” odigrana predstava “Otvarač za konzerve” uz poštovanje preporuka nadležnih povodom pandemije Kovid-19.

Kako je ovo treće izvođenje ove naše predstave,a prvo u otvorenom prostoru, vladala je velika zainteresovanost naših građana te mnogi zbog ograničenog broja publike nisu mogli prisustvovati izvođenju iste, ali oni koji su bili uživali su sa glumcima u 75.minuta vrhunskog humora, dobre glumačke igre i prelijepog ugođaja kraj Savskog keja.

Zbog aktuelne situacije sa pandemijom koja traje već nekoliko mjeseci, i pozorište i publika zaželili su se međusobnog susreta i razmjene dobre, pozitivne energije. To se sinoć i desilo, te smo našoj publici priuštili predivno veče, nasmijali mnoge i time nadamo se, popravili imunitet prisutnih.

Gradsko pozorište Gradiška će predstavu “Otvarač za konzerve” uskoro odigrati i u Banja Luci, a tokom idućeg mjesece planiramo ponovno izvođenje u Gradišci na istom mjestu kraj Save, za sve one koji sinoć nisu bili u mogućnosi da je pogledaju.

Foto: Radimirović Goran Riro