Pastorala na otvorenom

Pastorala na otvorenom

U sklopu manifestacije “Gradiško ljeto “, a u organizaciji Turističke organizacije Gradiška, naše pozorište će izvesti svoju predstavu “Pastorala” na otvorenom i to  na ljetnoj sceni Zavičajnog muzeja (Kafana Staro Mjesto) u ponedjeljak 27. juna sa početkom u 21.čas. Ulaz je slobodan.

Predstava ” Pastorala” je hit- komedija našeg pozorišta koja je na našem repertoaru već više od godinu dana ,i postala je omiljena našoj publici.Ova lepršava i vesela ljubavna igra odigrava se u ljetnom ambijentu u selu Laminci tokom Ilindanskog zbora, u kojem pratimo igru četvoro mladih ljudi ( Grujica,Stana, Ruža i Novak), koji se zabavljaju, i međusobno ispituju svoju spremnost na ljubav i bračni život.Pisac komada je Radoslav  Lale Pavlović , a predstavu je režirao Admir Mešić.

U predstavi igraju mladi banjalučki glumci Dragana Ilić, Anando Čenić, Smiljana Marinković i Svetozar Babić.

Predstava “Pastorala” je prošle godine izvedena na otvorenom na istom mjestu kraj savskog keja gdje će biti izvedena i ovaj put.

Pogledajte djelić atmosfere 14.07 2021 kada je ” Pastorala” izvedena na otvorenom.Pozivamo vas da i ove godine budete dio ove pozorišne bajke na otvorenom.