Pidžama za šestoro ispraćena aplauzima

Pidžama za šestoro ispraćena aplauzima

Sinoć je u sklopu repertoara Gradskog pozorišta Gradiška odigrana predstava “Pidžama za šestoro” naših prijatelja iz Gradskog pozorišta Jazavac iz Banja Luke.

Ova urnebesna i dinamična komedija vodviljskog tipa oduševila je i nasmijala našu publiku koja je uživala u maestralnoj igri banjalučkih glumaca, koji su pokazali na najbolji način svoj raskošni talenat i glumačko umijeće. Publika je aplauzima i gromoglasnim smjehom nagradila glumce i dala im time najbolji poklon koji glumac može da dobije. Ekipa predstave bila je oduševljena prijemom i reakcijom naše publike, a posebno zadovoljstvo je bilo vidjeti na sceni našeg sugrađanina i kolegu glumca Zlatana Vidovića na koga smo posebno ponosni.

Izbor ove predstave za gostovanje u našem pozorištu bio je puni pogodak, jer su reakcije i utisci poslije predstave bili samo u superlativima, a našim sugrađanima smo ovo obično majsko veče pretvorili u praznik smjeha i pokazali da je pozorište predivan način da zaboravite na sve svoje probleme.Zahvaljujemo se Gradskom pozorištu Jazavac na saradnji, i u novoj sezoni nastavljamo sa odličnim predstavama.

Foto: Radimirović Goran Riro