Rođendan gospodina Nušića

Sinoć je u velikoj sali Kulturnog centra u Gradišci odigrana predstava “Rođendan gospodina Nušića” Zvezdara teatra iz Beograda. Preko 500 gledalaca pratilo je ovu predstavu, a na kraju predstave gradiška publika je na nogama, uz gromoglasan aplauz pozdravila glumce ove predstave.

Sjajna glumačka ekipa ove predstave sinoć u Gradišci priredila je pravi pozorišni spektakl, što je publika prepoznala i uživala u svakom trenutku ove velike predstave. Branislav Lečić se na kraju obratio publici sa pozivom da svi podrže rad našeg Grad pozorišta, što je za naše pozorište bilo veliko priznanje i velika čast. Glumci Grad pozorišta Draško Vidović i Admir Mešić,su se zajedno sa glumcima Zvezdara teatra zajedno poklonili našoj publici i zahvalili joj se na velikom odzivu na sinoćnoj predstavi.

Ovaj veliki kulturni događaj u našem gradu je “šlag na tortu”našeg dosadašnjeg rada,i spektakularan završetak još jedne uspješne sezone našeg pozorišta. Saradnja sa ovim velikim teatrom iz Beograda biće nastavljena i ubuduće, tako da ćemo i u narednoj pozorišnoj sezoni nastojati ugostiti velike pozorišne predstave u našem gradu. Zajedno sa Kulturnim centrom, uz podršku naše Opštine, uspjeli smo  uspješno realizovati ovaj projekat i našoj publici priredili sjajno veče za pamćenje.

Nakon predstave druženje sa glumcima Zvezdara teatra nastavljeno je u predivnom ambijentu restorana “Đerdan” u Gradišci.

 

 

Foto: Radimirović Goran Riro