Sve što sam prešutjela

Gradsko pozorište Gradiška vas poziva na odličnu predstavu poznate hrvatske glumice Mie Begović koja će biti odigrana u Kulturnom centru u srijedu 09. 02. 2022. godine sa početkom u 20 h.

Monodrama Mie Begović “Sve što sam prešutjela” praizvedbu je doživjela na sceni pozorišta “Vidra” 25. 11. 2016. godine. Tom je monodramom slavna umjetnica obilježila 30 godina glumačke karijere.

Mia Begović autorica je monodrame o Njoj – ženi, umjetnici, poduzetnici, majci, sestri. Ženi koja priča svoj život na sceni kao osoba „izvan scene“. Pričajući o svojoj prošlosti i svom životu, Mia se dotiče svih aktuelnosti koje muče svakoga od nas, a publika se može poistovjetiti s glavnom junakinjom u mnogim aspektima. Riječ je o istinski zrelom glumačkom ostvarenju sjajne glumice s tridesetogodišnjom karijerom.

“Sve što sam prešutjela” je odlična monodrama. Samoironična, beskrajno duhovita, optimistična uprkos svemu i usprkos svima. Mia gledatelje vodi kroz svoj život, podastire im svoje uspone i padove, uspjehe i neuspjehe, ljubavi, rastanke i gubitke, ali i najveće životne i profesionalne radosti. Glumica s publikom dijeli ogoljen život. I kad je u trenerci, umorna i iscrpljena, i kad je dotjerana i glamurozna, Mia Begović je jednostavno samosvjesna, čvrsta, prekrasna žena, majka, sestra, prijateljica… Jedna od mnogih koje će se u ovoj monodrami prepoznati.

Redatelj Ivan Leo Lemo, asistentica redatelja: Anita Matić Delić

Cijena ulaznice 8 KM.