Ženski razgovori na FEDRI

Omladinski studio Grad pozorišta Gradiška  nastupiti će u takmičarskom programu 44. Festivala dramskih amatera (FEDRA) u Bugojnu sa predstavom “Ženski razgovori” pisca  Duška Radovića u režiji Admira Mešića.

Ovo je veliki uspjeh za naše pozorište jer se radi o najstarijem pozorišnom festivalu u BiH, a u konkurenciji za učešće na festivalu bilo je 19 predstava od kojih je u takmičarski program selektor Vojislav Vujanović izabrao sedam predstava među kojima je i naša predstava “Ženski razgovori”.

Festival će se održati od 13 do 20 jula, a naše pozorište nastupiće 17. 07. 2016. godine  u maloj sali Kulturno sportskog centra Bugojno.

Predstava “Ženski razgovori” premijerno je izvedena 08. 03. 2015. godine u Kulturnom centru Gradiška za Međunarodni praznik žena i od tada je odigrana osam puta, u Banja Luci, Gradišci, u humanitarnim akcijama, i ovo je prvi festival na kojem će biti izvedena.

U predstavi igraju polaznice Omladinskog studija: Ivana Kanjuga, Nevena Vilendečić, Anđela Vukotić, Jelena Šinik, Kristina Tutić i Jovana Marić.

zenski_razgovori